Islamic Republic of Iran

 

بازدید دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد از زابل، استان سیستان و بلوچستان، دیدار با مقامات کشوری در مورد اکتشافات اخیر 1.4 تن مواد مخدر توسط ایران

 

 

نماینده کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در
جمهوری اسلامی ایران و فرماندار زابل
در حال بازدید از نمایشگاه کشفیات مواد

زابل، 20 ژوئن 2019 - نماینده کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران، آقای الکساندر فدولوف، در تاریخ 20 ژوئن 2019 از استان سیستان و بلوچستان، شهر زابل بازدید کرد. آقای فدولوف رسما توسط معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار زابل مورد استقبال قرار گرفت. اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر، پلیس مبارزه با مواد مخدر، قوه قضائیه و ریاست دانشگاه زابل در جلسه‌‌ای که در مورد عملیات جدیدی که در ایران منجر به کشف 1400 کیلوگرم انواع مواد مخدر در مرزهای ایران با افغانستان شد، در کنار دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد حضور داشتند.

در یک نمایشگاه که در دانشگاه زابل برگزار شد، آقای فدولوف از بخشی از مواد که به تازگی توسط نیروی انتظامی ایران کشف شده است بازدید کرد که شامل مواد شیشه، هروئین، کراک هروئین و تریاک بود.

 

قسمتی از 4/1 تن کشفیات نیروی انتظامی ایران
در مرز ایران و افغانستان

فرماندار زابل در سخنان خود بر نقش سازنده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در همکاری با ایران در کنترل مواد مخدر تاکید کرد. فرماندار زابل از دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد درخواست کرد تا دستاورد‌‌های قابل ملاحظه ایران در امر مقابله با مواد مخدر را به جامعه بین‌‌المللی بازتاب دهد و همچنین نیازهای کشور در زمینه مبارزه با قاچاق مواد مخدر بر اساس اصول مسئولیت مشترک انتقال دهد.

جناب آقای فدولوف مراتب قدردانی خود را از شرکای کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد، به ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران برای هماهنگی و اجرای این بازدید ابراز کرد. وی تاکید کرد که مشاهدات در این بازدید با دفتر مدیر اجرایی سازمان ملل متحد و اعضای جامعه بین‌‌المللی به اشتراک گذاشته خواهد شد.

 

بسته زیتون فراویر شده در کارخانه­ای که کارمندانش
زنان و مصرف کنندگان مواد بازپروری شده هستند

ریاست دانشگاه زابل، آقای بهلولی، به شرکت‌‌کنندگان در مورد پروژه‌‌های توسعه جایگزین که توسط گروه تحقیق و توسعه دانشگاه با بخش خصوصی در زابل برگزار شد توضیح داد. آقای بهلولی برخی از دستاوردهای پروژه‌‌های کشاورزی جایگزین، مانند توسعه کاشت زیتون، استخراج روغن زیتون و پردازش و بسته‌‌بندی زیتون را نشان داد. بخش خصوصی در زابل با کارگرانی که پیش‌‌تر مصرف‌‌کننده مواد بوده‌‌اند و همچنین زنان را برای حمایت از اکثر بخش‌‌های آسیب پذیر جامعه همکاری می‌‌کند. این دانشگاه قصد دارد تا پروژه‌‌های توسعه جایگزین را در ایران و افغانستان گسترش دهد. از دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد به منظور یاری برای ترویج پروژه‌‌های توسعه جایگزین در استان درخواست شد.

 

****

برای دریافت اطلاعات بیشتر با امیرحسین وزیری، کارشناس برنامه
 دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران تماس بگیرید    
تلفن: 81 ـ 77 83 87 88 (21 ـ 0098)    
فاکس: 00 67 79 88 (21 ـ 0098)    
پست الکترونیکی  amirhossein.vaziri@unodc.org