بزرگداشت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر
از راست: جناب آقای اسکندر مؤمنی، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ جناب آقای دکتر محمد جواد ظریف،
|
تهران، 25 ژوئن 2019 - ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق موادمخدر بزرگداشتی برگزار نمود. در این مراسم مقامات عالی رتبه دولتی از جمله دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه، و دکتر حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز مطالعات استراتژیک و همچنین اعضاء جامعه بین المللی حضور بهم رساندند.
این مراسم در روز 24 ژوئن 2019 در محل ستاد مبارزه با موادمخدر با هدف بزرگداشت روز جهانی مبارزه با موادمخدر و همچنین اعلام تعهد دولت ایران در خصوص چالش کنترل موادمخدر برگزار گردید.
جناب آقای دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران |
دکتر اسکندر مؤمنی، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، در سخنان افتتاحیه خود چالش موادمخدر را به عنوان چالشی فراملی بیان نمودند که با جرایم سازمان یافته، فساد، پول شویی، افراطی گرایی و تروریسم در هم آمیخته است. وی همچنین به هزینه های مالی و انسانی که جمهوری اسلامی ایران برای کنترل ورود موادمخدر به ایران و ترانزیت آن به مرزهای غربی کشور پرداخت می نماید، اشاره کرد. دکتر مومنی همچنین از جامعه جهانی درخواست نمود تا برنامه های معیشت جایگزین، حمایت فنی و ارائه تجهیزات برای کشورهای مسیر ترانزیت و تقویت تبادل اطلاعات میان کشورها را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
سردار محمد مسعود ضابطیان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، در حال دریافت تقدیرنامه |
دکتر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ، در سخنرانی خود خطاب به حضار، بر هزینه های سالانه ایران برای فعالیت های مقابله با عرضه مواد که بالغ بر 300 میلیون دلار است، تأکید نمود. وی همچنین به تلاش برای قانونی سازی موادمخدر اعتراض و اعلام نمود چنین اقدام هایی مورد قبول جمهوری اسلامی ایران نمی باشد. دکتر ظریف همچنین اعلام نمود که حمایتکنندگان سنتی اروپایی از ایران در این خصوص حمایت نمیکنند.
آقای الکساندر فدولوف، نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد |
آقای الکساندر فدولوف، نماینده کشوری دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران، در سخنرانی خود بار دیگر بر تعهد مشترک برای اقدامی جمعی به منظور کاهش تولید غیرقانونی و قاچاق موادمخدر و روانگردان تأکید نمود و نقش فعال دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران را از سال 1999 در خصوص ظرفیت سازی و حمایت فنی یادآوری کرد و همچنین ایران را شریکی راهبردی در منطقه در موضوعات کنترل موادمخدر و پیشگیری از جرم دانست.
****
برای دریافت اطلاعات بیشتر:
حسین عسگریان، کارشناس ارشد برنامه
دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران
تلفن: 81 ـ 77 83 87 88 (21 ـ 0098)
فاکس: 00 67 79 88 (21 ـ 0098)
پست الکترونیکی: hossein.asgarian@unodc.org